A tervezéstől a kivitelezésig
2009. január 10. írta: Kemény Katalin

A tervezéstől a kivitelezésig

 

Játékos megoldás egy modern konyhába

"Szeretnék egy mozaikot, ami kicsit feldobja a konyhát. Nem szeretném ha túl színes lenne, csak olyan, ami illik a lakás színeihez. De valami játékosat, ami oldja egy kicsit ezeknek a modern bútoroknak a szígorúságát."

 Hát, valami ilyesmi az amit előre meg tudunk fogalmazni az igényeinkről, és ez éppen elég ahhoz, hogy el tudjunk indulni. Ezután következik egy megbeszélés, néhány fotó a lakásról, hogy az én fejemben is rögzüljenek a képek, aztán egy... két... három terv. A lényeg, hogy a tervezési folyamat végére eljussunk odáig, hogy egészen biztosak legyünk abban, hogy egyre gondolunk. A terv egy részletét kirakom, hisz máshogyan néz ki valami a papíron, és máshogy kerámiából, márványból, üvegből, ..., kirakva.

Ezután következik néhány nap, hét - a mozaik méretétől függően. Ez idő alatt köszönöm, nem kell velem együtt élni, hiszen nem a helyszínen, hanem a műhelyemben dolgozok. A helyszínre már csak a kész munkát viszem, ami általában azonnal fel is kerülhet a falra.

Most már csak egy-két napot kell várni, hogy a ragasztóanyag teljesen megkössön, és a mozaik fugázható.

Ez így egyszerűen hangzik, mert az is. Van néhány ötletem azok számára, akik szeretnék megspórolni a várakozási időt. Erről bővebben itt olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr96990980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása