Csempe mozaik
2009. április 07. írta: Kemény Katalin

Csempe mozaik

Műhelyemben sokféle mintával készülnek csempe mozaikok. A  mozaik alapanyagául szolgáló csempét kiválaszthatod egy listáról, vagy elhozhatod a saját csempédet is a műhelybe, ebből is elkészítjük a mozaikot. 

 

A képen látható kádat is csempemozaik díszíti, 20 cm szélességben.

Ez a nem túl nagy felületű mozaik is annyira látványos tud lenni, hogy ebben a fürdőszobában egyéb díszítésre nem is volt szükség. 

Más helyiségekbe is készülhet csempe mozaik, ha szeretnél több ötletet kapni, kattints fent a főcímre, így végig tudod gördíteni az blog összes bejegyzését.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr641051493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brigi.r 2009.04.09. 22:21:03

Eddig azt gondoltam, hogy az egyedi minden esetben költségesebb, mint a tömeg gyártmány. Amit itt olvastam, felkeltette az érdeklődésem.

mayahirek · http://maya.blog.hu/ 2009.04.10. 12:54:24

Helló! Sziasztok! Nekem nagyon teszik amit csináltok, imádom a művészetet és akreativitás megnyilvánulásait. Biztos, hogy megkereslek titeket, ha az új lakásomba megyek.

Üdv nektek! My
süti beállítások módosítása