Ingyenes tervezés
2009. április 15. írta: Kemény Katalin

Ingyenes tervezés

 

  • Ha nem tudod még pontosan, mit szeretnél,

 

  • vagy van már elképzelésed, de szívesen meghallgatnád a mi véleményünket is,

 

küldj át néhány fotót az e-mail címünkre, és mi adunk néhány ötletet, hogy hogyan tehetnéd szebbé, és egyedibbé az otthonodat.

e-mail címünk: csont9@invitel.hu 

ide kattintva írj, és csatold a fotókat arról a helyiségről, ahová ötletet vársz tőlünk. Esetleg más képeket is csatolhatsz mellé, otthonod azon pontjairól, amik stílusmeghatározók, és szeretnéd, ha az általunk tervezett minta harmonizálna velük.

Olyan sokféle mozaikot készítünk, hogy általában mindenki számára tudunk egy ízlésének, és pénztárcájának is megfelelő ajánlatot készíteni.

Ha nagyobb felületű mozaikban gondolkodsz, hívásodra házhoz megyünk egy személyes tanácsadásra, de kijöhetsz Vác melletti mozaik műhelyünkbe is, ami Budapesttől mindössze fél óra távolságra van.

A tervezés természetesen ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel, hiszen most még te sem tudhatod hogy ajánlatunk megfelelő lesz-e számodra.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr291066104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása