Mozaik padló betét
2009. április 27. írta: Kemény Katalin

Mozaik padló betét

 Végre itt a jóidő, lehet újra a szabadban dolgozni. Ez most azért is nagyszerű, mert éppen egy hálós mozaikot készítek, és a ragasztó, amivel a mozaikokat az üveghálóra ragasztom, elég elviselhetetlen szagú. Ez egy speciális, nagy kötésszilárdságú ragasztó, egy hibája van csak, hogy amíg köt, a műhelyben nem lehet tőle megmaradni. A héten már a második hasonlót készítem, úgyhogy nekem jól jön ez a napos, szeles idő.

Szóval mozaik padló betét: ahogy a csempe mozaik készülhet a falon használt csempéből, úgy a padló betétet is lehet a burkolatként használt padlólapból rakni. Erről már olvashattál a mozaik bordűr greslapból c. bejegyzésben is. Az itt látható padló betét 2 vagy 3 szín felhasználásával készülhet. Mozaik műhelyemben kész darabokat is megvásárolhatsz több színben, de hozott anyagból is elkészítjük. Ehhez a mérethez 3-4 járólap szükséges.

 A mozaik átmérője 60 cm. Négy járólap helyére illeszthető. Más méretben is készül.

 Egy ilyen mozaik padlóbetét gyors, egyszerű és látványos megoldás lehet fürdőszobába, konyhába, nappaliba, vagy éppen a teraszra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr521089375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Slayer™ 2011.07.13. 11:04:08

ez (is) nagyon szep lett
süti beállítások módosítása