Mozaik betét az előszobába
2009. május 12. írta: Kemény Katalin

Mozaik betét az előszobába

 

Az előszoba, más néven belépő meghatározó része otthonunknak. Ide érkezünk meg egy munkával töltött nap után, és a hozzánk érkezőknek is ez a helyiség mutatja meg először otthonunk arcát. Fontos hát, hogy jó legyen ide belépni minden nap. Az előszoba díszítése nem egyszerű feladat. Méreténél fogva sokszor nincs elegendő falfelületünk, vagy a falat gardrob, előszobabútor foglalja el. Ilyenkor jó megoldás lehet a díszítményt a padlóban elhelyezni.

Az előszobába általában hideg burkolatot teszünk, hiszen könnyen tisztítható, és ellenáll a kintről érkező kellemetlen vendégeknek is - sár, por, csöpögő esővíz... Egy járólap burkolatba nagyon egyszerűen elhelyezhetünk egy saját anyagából készült mozaik betétet. Műhelyemben hozott járólapból is készítünk mozaikot, mint azt már a mozaik padló betét és a mozaik bordűr greslapból c. bejegyzésekben is olvashattad.

A képen látható mozaik betéthez két színű járólapra van szükség. A mozaik itt a műhelyben készül el, hálóra ragasztva szállítható haza. Ez 66x66cm. Nagyobb méretűt is egyszerűen haza tudsz vinni az autód csomagtartójában, hiszen a nagyobb darabok esetében a hálót több darabra vágjuk, úgy hogy a burkoló minden nehézség nélkül el tudja helyezni az előszoba burkolatában.

 

Tényleg, megfigyelted már, hogy ha belépünk valahová, rövid időn belül lefelé nézünk, és a földet kezdjük el pásztázni a tekintetünkkel? Felmérjük a terepet, és keressük a helyet a cipőnknek.

Ezt a mozaikot garantáltan észre fogja venni mindenki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr311116640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayahirek · http://maya.blog.hu/ 2009.05.12. 15:30:20

Nagyon szép ez a járólap! Köszönöm az élményt!
My
süti beállítások módosítása