Mozaik padló finom árnyalatokkal
2010. április 27. írta: Kemény Katalin

Mozaik padló finom árnyalatokkal

Időközben elkészült ez a padló mozaik, aminek az az érdekessége, hogy egy színű padlóburkolatból készült. A blogban már többször bemutattam olyan mozaikokat, amelyek több színű járólapból készültek. Ez a mostani bizonyíték arra, hogy akár egyféle lapból is készülhet mozaik.

 

Tervezés közben csak a formák játékára építhettem, és a lapok közötti finom árnyalatbeli eltérésekre. Izgalmas kihívás volt, és úgy érzem sikerült megtartani ennek a mozaiktípusnak a mediterrán stílusát, emellett ez a nagy méret, és ezek a visszafogott színek kölcsönöznek egy finom eleganciát is a térnek, ahová kerülni fog.

 

Új helyén egyébként egy lépcső előtt fog elheverni, ami nagyszerű hely lesz számára, hisz több nézőpontból is megmutathatja magát. Felfelé menet több irányból közelítenek felé, lefelé jövet pedig felülről is gyönyörködhetnek benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr911514845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zizizizi 2010.01.11. 21:22:15

elnezegetem a munkaidat es mondhatom,mindig meglepnek tisztasagukkal es egyszeru szepsegukkel.
ez hianyzik a vilagbol!
nagyon szep!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása