Térkultúra
2010. június 07. írta: Kemény Katalin

Térkultúra

 Nemrég megkeresett Nikoletti Petra lakberendező, hogy egy kis írást jelentetne meg a munkáimról. Természetesen örömmel fogadtam a felkérést, a cikk Itt olvasható. Érdemes átfutni az oldalt, nekem tetszik nyitott, friss szemlélete.

Minden esetre ez jó alkalom volt arra, hogy elgondolkodjam azon, hogy mára elég sokan látogatják a blogot, de ha valaki nem keres meg személyesen, a legtöbb esetben nem is tudom hogy itt járt. Pedig "bekukkantott" hozzám, lehet hogy véleménye is volt arról amit látott. Kitaláltam valamit. Nyitok egy "Hagyj nyomot" oldalt és tiszteletteljesen megkérem a blog minden olvasóját, hogy hagyjon egy lábnyomot a műhelyem padlóján, legalább így virtuálisan. Szívesen venném ha írnátok egy-két gondolatot magatokról is, hagy tudjunk egymásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr642062531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása