Melyiket a négy közül? Variációk virágra
2011. július 16. írta: Kemény Katalin

Melyiket a négy közül? Variációk virágra

Egy családi ház mozaik díszítésének tervezési szakaszában tartok. Az otthon majdani lakójával latolgatjuk a lehetőségeket. Kiindulási alapunk a "Csempe helyett mozaik" c. bejegyzésben bemutatott mozaik, ezt szeretnénk megvariálni egy másik virágmotívummal. Ehhez készültek a tervek.

 Ahogy gyűlnek a lehetőségek, úgy nehezedik a döntés...

Egy kis szavazásra invitálnálak benneteket: ti melyiket választanátok a négy virág közül?A mozaik egyébként a fürdőszobát fogja díszíteni, egy 50 cm széles, és 2 m hosszú bordűr formájában. A részletekről még írok később, most egyenlőre dönteni kellene: melyiket a négy közül? A végleges választ erre a kérdésre természetesen a kedves megrendelő fogja megadni, aki egyenlőre nagyon hezitál, de a FB-on segítheted a döntését a következő módon: lájkold a műhely Facebook oldalát (jobb sávban megteheted), és ott szavazz hozzászólás formájában ennél a bejegyzésnél. Itt a blogon is hagyhatsz üzenetet, hozzászólhatsz a bejegyzésekhez. Aktivitásodat előre is köszönöm, ... meg utólag is meghálálom... Azt találtam ki, hogy a válaszadók között kisorsolok egy nemez bucibabát. Őt megnézheted itt. Tehát a kérdés egyszerű: Neked melyik tetszik? 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr13071744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fűbagoly 2011.07.17. 10:22:46

Hello Kata!
Nekem a 3 színű tetszik. Az utolsó képsoron az első darab.
Üdv
Simonits Dóri :)

terkultura.com 2011.07.18. 10:12:33

Nekem a hosszúkás levelű, pöttyös belsejű tetszik a legjobban (utolsó kép, bal alsó). Persze tökre függ attól, milyen lesz a környezet, a mellette lévő csempe és a fuga színe. Enélkül nem is lehet dönteni! :) Egyébként mind szép!

Tom Slayer™ 2011.07.24. 13:18:44

nekem mindegyik tetszik:-)

Tom Slayer™ 2011.07.24. 13:27:37

Talán a sima margaréta. Esetleg a pöttyös közepű kis szirmu,de az nagyon fugg a fuga szinetol is.

Hamupupocska 2011.08.04. 11:33:18

Én mindenképp a pöttösközép margarétát választanám! Önmagában mind nagyon szép és ötletes, de ez a legharmonikusabb ... Csodálom a munkáidat, ha majd nagy leszek, én is ilyen szép munkákat szeretnék csinálni! :DDDDD

neveroni 2012.01.07. 16:53:41

szia.Tetszenek a munkáid. Én főleg falmozaikokat készitek.Van valami olyan segéd eszköz,amivel vágod a csempéket,vagy fogóval csipkeded mint én?Valamivel szeretném gyorsitani a munkát,de nem tudom milyen eszközök vannak
süti beállítások módosítása