Mozaik a fürdőszobában
2011. november 09. írta: Kemény Katalin

Mozaik a fürdőszobában

 A fürdőszoba a felfrissülés szigete otthonunkban. Mikor hazaérkezünk egy kimerítő nap után, jó ide bejönni, magunk mögött hagyni a fáradtságot, ellazulni, pihenni kicsit a vízgőzben, elmélázni, vagy éppen rendszerezni agyunkban a feltorlódott eseményeket.

 Aztán, ahogy gyermekeink születnek, a fürdő szerepe is megváltozik. Az eddig magányos elvonulásra alkalmas helyiségből hirtelen a "társasági élet" fontos színtere lesz. Reggel, este nagy a sürgés-forgás, olykor az egész család öszejön itt a gyermekfürdetés kapcsán.

 Fontos tehát hogy ezt a helyiséget úgy alakítsuk ki, hogy jól érezzük benne magunkat, és ha körbenézünk, valóban azt érezzük, "jó ide bejönni!". 

A mozaik munkákról általában a műhelyben készült fotókat szoktam feltenni, most mégis kivételt teszek, bepillantást engedve egy kedves tulajdonos otthonába, hogy megmutassam, amit az eddigi fotókon csak asztalon láttunk, hogyan néz ki végleges helyén, egy családi ház fürdőszobájában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr413743123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plentner 2013.08.08. 13:00:59

Szia Kata,gratulálok
süti beállítások módosítása