MOZAIKos blog

Ebben a blogban egy mozaikműhelyben folyó munkába pillanthatsz be. Láthatsz többféle mozaikot, és meríthetsz innen ötleteket a következő lakásfelújításhoz, építkezéshez. Az itt látható mozaikok gondosan megmunkált darabokból igényes tervezéssel, elérhető árakon készülnek, a megrendelők igényei alapján.

Elérhetőség

E-mail: mozaikmuhely@gmail.com telefon: 06-20-322-7635

Kedveld az oldalt

MOZAIK a térre hangolva

Mindannyian olyan otthonban érezzük jól magunkat, ami az egyéniségünket tükrözi. Egyedi, de nem egyedieskedő, egyszerűen csak jó, mert pont olyan, amilyenek mi vagyunk. Amikor egy Otthonba készítek mozaik burkolatot, mindig igyekszem ráhangolódni az adott térre, a személyre, akinek a mozaikot készítem. Munkámnak legizgalmasabb része ez: mindenki számára valami olyat készíteni, ami hűen tükrözi az ő egyéniségét. Amire ha ránéz, mindig az jut eszébe: itthon vagyok. Ez az én otthonom. Pont ilyen. Amilyet szerettem volna.

Kemény Katalin mozaikműhely

2011.11.09. 09:14 Kemény Katalin

Mozaik a fürdőszobában

Címkék: a Mozaik fürdőszobában

 A fürdőszoba a felfrissülés szigete otthonunkban. Mikor hazaérkezünk egy kimerítő nap után, jó ide bejönni, magunk mögött hagyni a fáradtságot, ellazulni, pihenni kicsit a vízgőzben, elmélázni, vagy éppen rendszerezni agyunkban a feltorlódott eseményeket.

 Aztán, ahogy gyermekeink születnek, a fürdő szerepe is megváltozik. Az eddig magányos elvonulásra alkalmas helyiségből hirtelen a "társasági élet" fontos színtere lesz. Reggel, este nagy a sürgés-forgás, olykor az egész család öszejön itt a gyermekfürdetés kapcsán.

 Fontos tehát hogy ezt a helyiséget úgy alakítsuk ki, hogy jól érezzük benne magunkat, és ha körbenézünk, valóban azt érezzük, "jó ide bejönni!". 

A mozaik munkákról általában a műhelyben készült fotókat szoktam feltenni, most mégis kivételt teszek, bepillantást engedve egy kedves tulajdonos otthonába, hogy megmutassam, amit az eddigi fotókon csak asztalon láttunk, hogyan néz ki végleges helyén, egy családi ház fürdőszobájában. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr833743123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plentner 2013.08.08. 13:00:59

Szia Kata,gratulálok