MOZAIKos blog

Ebben a blogban egy mozaikműhelyben folyó munkába pillanthatsz be. Láthatsz többféle mozaikot, és meríthetsz innen ötleteket a következő lakásfelújításhoz, építkezéshez. Az itt látható mozaikok gondosan megmunkált darabokból igényes tervezéssel, elérhető árakon készülnek, a megrendelők igényei alapján.

Elérhetőség

E-mail: mozaikmuhely@gmail.com telefon: 06-20-322-7635

Kedveld az oldalt

MOZAIK a térre hangolva

Mindannyian olyan otthonban érezzük jól magunkat, ami az egyéniségünket tükrözi. Egyedi, de nem egyedieskedő, egyszerűen csak jó, mert pont olyan, amilyenek mi vagyunk. Amikor egy Otthonba készítek mozaik burkolatot, mindig igyekszem ráhangolódni az adott térre, a személyre, akinek a mozaikot készítem. Munkámnak legizgalmasabb része ez: mindenki számára valami olyat készíteni, ami hűen tükrözi az ő egyéniségét. Amire ha ránéz, mindig az jut eszébe: itthon vagyok. Ez az én otthonom. Pont ilyen. Amilyet szerettem volna.

Kemény Katalin mozaikműhely

2014.07.07. 17:42 Kemény Katalin

Mozaik, mozaik, mozaik...

Címkék: márvány mozaik


Mostanában kevesebb idő jut a blog írására, így régen jelentkeztem. Pedig volna itt néhány új munka, amit szívesen megmutatnék azok közül, amik időközben készültek a műhelyben.

Itt van például ez a természetes kőből készült mozaik: 

mozaik 1.jpg

Az antik mozaikstílus jegyeit magán viselő munka fürdőző nőket ábrázol. Íme az első nőalak, ókori görög hajviseletével:

mozaik 2.jpg

 A frizura elkészítése izgalmas feladat volt. Túl nagy részletezésre nem volt lehetőség, minden darab formáját ki kellett találni. Ugyanez igaz volt az arcra is. 

mozaik 3.jpg

Elidőzhetünk egy kicsit a ruharedőkön is. A kő színei és árnyalati szinte csábítják az embert a játékra. Jó volt látni, ahogy a különböző formájú darabok a helyükre kerültek. 

mozaik 4.jpg

 És itt a teljes munka, még a műhelyasztalon. A következő bejegyzésben megmutatom azt is, hogy mutat végleges helyén, egy családi ház fürdőszobájában.

mozaik.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr276482387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.