MOZAIKos blog

Ebben a blogban egy mozaikműhelyben folyó munkába pillanthatsz be. Láthatsz többféle mozaikot, és meríthetsz innen ötleteket a következő lakásfelújításhoz, építkezéshez. Az itt látható mozaikok gondosan megmunkált darabokból igényes tervezéssel, elérhető árakon készülnek, a megrendelők igényei alapján.

Elérhetőség

E-mail: mozaikmuhely@gmail.com telefon: 06-20-322-7635

Kedveld az oldalt

MOZAIK a térre hangolva

Mindannyian olyan otthonban érezzük jól magunkat, ami az egyéniségünket tükrözi. Egyedi, de nem egyedieskedő, egyszerűen csak jó, mert pont olyan, amilyenek mi vagyunk. Amikor egy Otthonba készítek mozaik burkolatot, mindig igyekszem ráhangolódni az adott térre, a személyre, akinek a mozaikot készítem. Munkámnak legizgalmasabb része ez: mindenki számára valami olyat készíteni, ami hűen tükrözi az ő egyéniségét. Amire ha ránéz, mindig az jut eszébe: itthon vagyok. Ez az én otthonom. Pont ilyen. Amilyet szerettem volna.

Kemény Katalin mozaikműhely

2014.11.01. 13:34 Kemény Katalin

Antik hatású mozaik egy modern fürdőszobában

 Bevallom, némi izgalommal mentem ki a helyszínre, hogy segédkezzek a mozaik elhelyezésében. Egyrészt mindig várakozással tölt el, hogy az addig csak a műhelyasztalon dédelgetett munka hogyan fog tudni beilleszkedni új környezetébe, másrészt ez esetben különösen izgatott, hogy egy modern tér hogyan fogja befogadni ezt az ókori görög fürdőkultúra mementójaként is aposztrofálható munkát. Pozitív várakozásunk beigazolódni látszott, amikor a helyére próbáltuk a 120x120 cm-es darabot. Vajon mi lehet a magyarázat erre a nem önmagától értetődő összhangra? A titok talán a kő anyagában rejlik. A kő a kővel ezt a harmóniát ilyen természetes módon hozza. A fürdőszoba borítása egyébként travertin mészkőből készült, mint ahogyan a díszítésül szolgáló mozaik is.

travertin.gif

 

travertin2.gif

 

 travertin3.gif

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr996853641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajdina 2018.10.01. 16:20:30

A mozaik gyönyörű. Az elhelyezés nem tetszik. Miért lóg bele a zuhanykabin? Kisebbet, vagy keskenyebbet kellett volna odatenni szerintem.