MOZAIKos blog

Ebben a blogban egy mozaikműhelyben folyó munkába pillanthatsz be. Láthatsz többféle mozaikot, és meríthetsz innen ötleteket a következő lakásfelújításhoz, építkezéshez. Az itt látható mozaikok gondosan megmunkált darabokból igényes tervezéssel, elérhető árakon készülnek, a megrendelők igényei alapján.

Elérhetőség

E-mail: mozaikmuhely@gmail.com telefon: 06-20-322-7635

Kedveld az oldalt

MOZAIK a térre hangolva

Mindannyian olyan otthonban érezzük jól magunkat, ami az egyéniségünket tükrözi. Egyedi, de nem egyedieskedő, egyszerűen csak jó, mert pont olyan, amilyenek mi vagyunk. Amikor egy Otthonba készítek mozaik burkolatot, mindig igyekszem ráhangolódni az adott térre, a személyre, akinek a mozaikot készítem. Munkámnak legizgalmasabb része ez: mindenki számára valami olyat készíteni, ami hűen tükrözi az ő egyéniségét. Amire ha ránéz, mindig az jut eszébe: itthon vagyok. Ez az én otthonom. Pont ilyen. Amilyet szerettem volna.

Kemény Katalin mozaikműhely

2015.06.03. 10:51 Kemény Katalin

Mozaik egy pesti bérházba

Egy hajdan volt pesti bérház előszobájába készül az itt látható mozaik.

Magas terek, nagy, fehérre mázolt ajtók. Maga az előszoba nem túl tágas, de a világos színek miatt mégsem tűnik nyomasztóan szűknek. A helyiségbe több ajtó nyílik. A viszonylag kevés falfelület  nem annyira kínál lehetőséget bármilyen díszítmény elhelyezésére, a szem mégis kívánja, hogy valamin eljátszhasson.

A ház új tulajdonosai ennek a helyiségnek a padlójára álmodták meg az itt látható mintát:

mozaik1.jpg

 

mozaik_3.jpg

 

mozaik2.jpg

A következő képeken már a kész munka látható. A mozaik a helyiség gres burkolatában került elhelyezésre, végleges formáját fugázás után nyerte el. Itt még a műhelyasztalon:

mozaik5.jpg

 mozaik4.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr767514134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2016.07.28. 22:35:21

@Kemény Katalin: Óh!'
Ez a lehetőség eszembe sem jutott volna, köszönöm a választ!Ma is tanultam valami újat:)