Hogyan spóroljuk meg a várakozási időt?
2009. február 21. írta: Kemény Katalin

Hogyan spóroljuk meg a várakozási időt?

Általában nem szeretünk várni. Pedig egy nagyobb méretű egyedi munka elkészítése időigényes folyamat. Több hétre is szükség lehet. Akik előre terveznek, azoknak mégis nyert ügyük van. Adok néhány tippet, hogyan kerülheted el az -akár több hetes- várakozási időt:

 

  • Ha építkezel, már az építkezés korai fázisában vedd fel velem a kapcsolatot, így a kész mozaik a lehető legmegfelelőbb pillanatban fog megérkezni hozzád.

 

  • Ha átalakítasz ugyanezt tanácsolom. Amikor megfogalmazódik benned a gondolat, hogy új konyhádba, nappalidba, fürdődbe szeretnél mozaik díszítést, rögtön érdeklődj a részletekről, ne csak akkor, amikor már leverték a csempét. Így nem kell két-három hétig sem a burkolat hűlt helyét nézned.

 

  • Ha meglévő burkolatban akarsz elhelyezni egy mozaik betétet, a csempét, járólapot, csak az utolsó pillanatban kell kiütni a helyéről. A következő percekben már kerülhet is a helyére az új.

 

Ha minderre már nincs lehetőséged, mert miközben ezeket a sorokat olvasod a burkoló már ott dolgozik a hátad mögött, egyszerűen csak mondd meg neki, hogy mekkora területet hagyjon ki a mozaik számára. Néhány hét nem a világ, utána úgyis hosszú évekig nézheted majd!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr76994084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása