Hagyj nyomot!
2010. június 07. írta: Kemény Katalin

Hagyj nyomot!

Kedves Blogolvasó!

Örülök, hogy benéztél hozzám, és egyben sajnálom, hogy személyesen még nem ismerhetlek meg.

Kérlek hagyj egy képzeletbeli lábnyomot  műhelyem padlóján, hagy tudjam hogy jártál nálam.

A lábnyomodat úgy tudod letenni, hogy írsz egy megjegyzést ezen az oldalon. Kérlek írj valamit magadról, és arról, milyen gondolatokat indított el benned az, amit itt láttál. Így talán kicsit személyesebbé tehetjük ezt a találkozást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikos.blog.hu/api/trackback/id/tr242062629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2010.06.07. 20:51:31

Kedves Katalin!
Megleptél és megtiszteltél az ajánlatoddal, hogy legyek én az első, aki nyomot hagy nálad.
Az én lábnyomom vizes mezítlábas nyom egy kis olasz városka reneszánsz főterének kövein, ha szabad a hasonlatnál maradnom. Szeretem a régi dolgokat, technológiákat, gondolatokat. Összekötnek a régi időkkel és olyankor úgy érzem, hogy tényleg öröktől fogva létezem és otthon vagyok a világban. A helyemen vagyok.
Ezeket a gondolatokat a te oldalad indította el bennem, főleg a bemutatkozó bejegyzésed és úgy éreztem te sem bánod majd, hogy nem valami szárazabb tényeket taglaló dicsérgetést írok. Gyönyörű dolgokat készítesz, érződik rajtuk az igazi kreatív munkából fakadó öröm, a belefeledkezés mámora, hogy minden pillanat, amit ezzel töltesz boldogabbá és teljesebbé tesz téged és akit ez megérint szintén részesülhet belőle.
Köszönjük, hogy megosztod velünk ezt a tudást és kívánom, hogy még sokáig művelhesd mindannyiunk nagy örömére.

filozofika 2011.01.22. 20:44:17

Szia Katalin!
Csak ilyen egyszerűen: nagyon szépek a munkáid.Én azért szeretem a mozaikot, mert mindennél jobban tükrözi alkotója lelki világát: kreativitását, türelmét, precizitását és persze a szépre vágyakozását.Azonban a fentiekből következik, hogy készítője nem lehet egy napi rutinba fulladt ember.
Nekem egy szépen berendezett lakásom van, a fürdőszobám is nagyon szép, de hiányzik belőle egy dísz. Kitaláltam, hogy készítek a falra egy mozaik képet. Így keresgélve ötletek után jutottam a blogodra.

LaDora 2011.04.12. 17:39:17

Kedves Katalin!
Mindig örömmel tölt el, ha olyan írásokkal találkozom, amelyből érződik a kreativitás, az alkotás öröme. A te blogod is ezeket az érzéseket közvetítette felém. Gratulálok, és kívánom, hogy sok olyan megbízást kapjál, amelyben örömöt találsz.
Faix Dóra, egy szintén mozaikos (is.)

duplasuzy 2011.05.18. 16:08:31

Elveszett a hozzászólásom...

duplasuzy 2011.05.19. 10:42:53

Szia!

A Google képkeresőn "kerámia" szóra kerestem, és első oldalon hozta a leveles mozaikodat.

Hobbiból kezdtem fazekastanfolyamra járni, aztán kerámikusképzőre is jártam, mert máshogy nem lehettem agyagközelben. Most sajnos, már évek óta nem jutok hozzá. Majd talán, ha a kislányom nagyobb lesz. Vagy nyugdíjas koromban? Ennyit rólam.

Gratulálok, hogy megtaláltad a neked való elfoglaltságot! További jó munkát kívánok!

Zsuzsi

Fekete Lehel 2011.12.28. 20:39:01

Orulok neked Katalin,vagyis annak amit csinalsz.Teljesen lenyugoznek munkaid,csodalom oket.Regota el bennem az alom,hogy mozaikbol teremtsek,kifejezzek es kiadjak erzeseket. Gondolom ha ti fogjatok a kezem konnyebb lessz.Vagyis nagy szuksegem van szakmai segitsegre,amit elore koszonok,Lehel

Renart 2012.03.28. 09:25:01

Kedves Katalin!
Olyan szép, tiszta és harmonikus mozaikokat készítesz! Én nagyon szeretem a színpompás, burjánzó mozaikokat is, de ma reggel nagyon jólesett ezt a letisztultságot látni. Szeretnék gratulálni én is, és azt hiszem, fogom még látogatni a blogodat, mert nagyon szívesen olvasom a soraidat is. Bár én csak amatőr szüttyögő vagyok (csak néha alkotok valamit itthon) nagy kedvet kaptam a készülő előszobámba egy mozaikcsíkot készíteni :-))) szóval köszönöm az inspirációt!
Renart
süti beállítások módosítása